Genealogische website Warsage

Oktober 2022

Klik hier voor haar nieuwe website.trust financials

September 2019

Vorige week opende Paku Paku op het Beukenplein, een restaurant waar je Japans kunt fonduen. Wat houdt dat in? Volgens eigenaresse Prema van Wersch (37) lijkt het op de Chinese ‘hotpot’, waarbij je vlees, vis en groenten gaart in bouillon, maar Japans fonduen is gezonder.

Lees het artikel uit het Parool hier verder.

1 mei 2019

Lieve familie en verder weg familie

Middels deze weg wil ik jullie vragen of jullie mij willen steunen met mijn crowdfund campagne om het eerste Japanse fondue restaurant & language bar van Nederland te openen.


PakuPaku is een restaurant/bar waar je door middel van een shared dining concept mensen en culturen leert kennen. Onze doelgroep zijn lokale Amsterdammers (Nederlanders) en ook expats. 

 

Ik ben momenteel druk op zoek naar een locatie in Amsterdam en ben hier voor al in onderhandeling met een partij. Maar het is lastig en er zal nog flink wat verbouwd moeten worden. De banken in Nederland zijn erg terughoudend met het financieren van nieuwe Horeca terwijl het nu juist de tijd is dat de horeca enorm bloeit! Ik kan daarom nog wat extra hulp gebruiken!

Ik hoop enorm dat jullie mij willen helpen om mijn droom om PakuPaku te openen waar te maken!

 

pakupakuVia: www.kickstarter.com kunnen jullie alles lezen over mijn plannen, doel en ook de rewards die ik graag geef aan een ieder die ons steunt. Er staat ook een video online waar je goed kan zien wat je van PakuPaku kan verwachten.

Steunen kan al vanaf €5 maar meer mag natuurlijk ook!

 

Let op! De campagne is nog niet officieel online. Via deze weg hoop ik graag op voorhand te horen wie er voor welk bedrag wil steunen. Aan de hand hier van kan ik inschatten of mijn campagne succesvol zal zijn. Ik hoop binnen twee weken live te gaan dus ik hoor heel graag zsm of en voor welk bedrag jullie mij willen helpen. 

 

De rewards op Kickstarter zijn aan een aantal regels verbonden, zo mag je geen alcohol als reward weggeven. Ik heb de omschrijving op de website daarom aangepast, maar in het PDF staat er wel duidelijk wat je als tegenprestatie kunt verwachten. Zo geven wij graag mooie glazen of flessen wijn, champagne en exclusieve sake arrangementen weg aan de mensen die ons steunen. Daarnaast ook non alcoholische rewards.

Bij vragen, mail of bel mij gerust!
[email protected]
06-34994700

Alvast ontzettend bedankt voor iedere support. Ik hoop jullie spoedig te mogen verwelkomen!

Hartelijke groeten,

Prema van Wersch

2015

Prema werkt in de marketing communicatie. Zoals zij schreef:

Ik ben Prema en ik ben inmiddels ruim 18 jaar werkzaam binnen de corporate wereld. Ik heb vooral functies bekleed op het gebied van sales management en business development. Het opzetten van eigen bedrijfsentiteiten binnen multinationals en het verkennen en in kaart brengen van verschillende markten of marktsegmenten is iets wat ik altijd met veel plezier heb gedaan. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan binnen de branches transport & logistiek, binnen de trustsector (trustkantoren) en andere vormen van financiële dienstverlening. Ik heb jarenlang nauw samengewerkt met een groot deel van de trustkantoren in Nederland en heb hierdoor binnen deze sector een zeer uitgebreide branchekennis opgedaan.

 

Ik vind het geweldig om dingen te creëren. Ik schrijf veel korte verhalen en teksten. Een aantal jaar geleden heb ik een boekje geschreven wat ook uitgegeven is. Ik vind het gaaf om een wereld te scheppen door middel van woorden. Sfeer creëren door middel van beelden en/of fotografie is een hele andere tak van sport, en voor mij een nieuwe wereld. Maar het is een wereld die ik minstens zo interessant, stimulerend en uitdagend vind.

 

Prema begon met het schrijven  van korte verhalen toen ze in Brighton (UK) woonde. Na een val van een paard in 2007 kwam ze gedwongen thuis te zitten waar ze als tijdverdrijf begon met het schrijven van komische, korte verhalen. uiteindelijk heeft zij de gebeurtenissen omtrent haar ongeluk op een leuke, luchtige wijze op papier weten te zetten en op deze manier een positieve draai aan het geheel weten te geven.

2011

premaJasmijn heeft tijdens haar vakantie haar rug gebroken en zit sindsdien thuis omdat ze minder valide is. Op een nacht schrikt ze wakker en komt tot de ontdekking dat ze nu echt aan het uitdijen is; haar bovenbenen zitten onder haar kruis tegen elkaar aangeplakt! Dit is de druppel en Jasmijn besluit dat het tijd is om geld te verdienen voor een cosmetische ingreep. Ze besluit een boek te schrijven waarvan ze zelf overtuigd is dat het een bestseller gaat worden en vestigt haar hoop op de doorbraak van haar erotische verhalen.
Een humoristische ‘chicklit’ over vriendschap, hoop en natuurlijk over liefde.  Dit boek verscheen in 2011.

2009

prema van Wersch

Beste Beesten Baasje ’91

Trots laat de negenjarige Prema van Wersch uit Alphen haar hamsters Pieper en Knorretje zien. Prema is uitgeroepen tot Alphens Beste Beesten Baasje 1991. Gistermiddag nam ze op de Kinderboerderij Zegersloot haar prijs in ontvangst: een voedings- en verzorgingspakket voor haar hamster en een studioopname van Prema en haar huisdieren.
De verkiezing van Alphens Beste Beesten Baasje is gehouden door de Stichting Alphense Kinderboerderijen. Zaterdag konden de deelnemers hun huisdier laten keuren door dierenarts Kuilboer. Hij vormt samen met mevrouw Sakko van de dierenbescherming en mevrouw Dieho van de Stichting Alphense Kinderboerderijen de jury.
Daarnaast is een verkiezing van Alphens Grootste Dierenvriend 1991 gehouden. Aan die wedstrijd kunnen ook kinderen meedoen die thuis geen huisdier hebben. Sasja Philipse en Connie Lamain (beiden negen jaar) mogen zich dit jaar Alphens Grootste Dierenvriend noemen.
Toevallig hebben Sasja en Connie wel een huisdier: de hamster Snuitje. Hun puzzel over Snuitje zagen Sasja en Connie gisteren beloond met een verrekijker en een boekenbon. De drie hamsterliefhebsters mogen bovendien een dag mee met dierenarts Kuilboer.

bron: Rijn en Gouwe 4 juni 1991 , foto RenG/Annette Lameijer Bleeker.

 

Klik hier voor Prema van Wersch in de Kerkraadse Tak.

error: