Genealogische website Warsage

cocky-careyn-juni-2016

Cocky Klinckhamers: ‘Ik ben geen grote eter, maar wil er wel van genieten’
Een veilig gevoel! De 88-jarige Cocky Klinckhamers uit Rozenburg is dol op lekker eten. De ene dag uit eigen keuken, de andere dag van apetito.

Ruim 7.500 mensen hebben Careyn Personenalarmering. Niet omdat ze regelmatig alarm slaan, maar om er zeker van te zijn dat áls ze hulp nodig hebben, deze hulp met een druk op de knop binnen handbereik is.

 

Dat geeft een veilig gevoel. Mevrouw Klinckhamers heeft altijd met veel plezier zelf gekookt, maar sinds haar echtgenoot vorig jaar overleed, staat ze niet zo vaak meer in de keuken. ‘De lol is er een beetje af omdat ik alleen ben. Voor een ander koken is leuk, en mijn man vond mijn gerechten altijd erg lekker.’ Ook het feit dat ze last heeft van evenwichtsstoornissen maakt het voor haar lastiger om zelf te koken. Dat doet ze daarom nog maar een paar dagen per week.

 

De andere dagen maakt ze gebruik van de maaltijden van apetito. ‘Ik verbaas me elke keer weer over het gevarieerde aanbod van de maaltijden.’ Wel is ze kritisch over de smaak. ‘Je merkt dat ze bij apetito werken met verschillende koks: de ene keer smaakt een gerecht heerlijk, de andere keer iets minder. Maar dat komt misschien ook wel omdat ik heel erg van kruidig houd en daar is natuurlijk niet iedereen van gediend.’

 

Dat mevrouw Klinckhamers via Careyn 10% korting krijgt op de maaltijden van apetito vindt ze mooi meegenomen, maar eerlijk gezegd van ondergeschikt belang. ‘Ik vind het vooral belangrijk dat ik kan genieten van een maaltijd met smaak!’ U kunt de vriesverse maaltijden van apetito bereiden in een magnetron of oven. Bij apetito kunt u een voorgeprogrammeerde Mikrofix- of Mikrolux-magnetron huren of kopen. Deze magnetrons zijn speciaal voor apetito ontwikkeld en hebben vaste programma’s voor de verschillende maaltijden van apetito.

Bron: Careyn magazine, juni 2016.

 

Klik hier voor Cocky Klinckhamers-van Wersch in de Heerlense Tak

error: