Genealogische website Warsage

Aukje van werschLekker met vakantie… toch!?

 

We vroegen het aan Aukje van Wersch, onderneemster in Born.

“Vakantie is voor mij als onderneemster tijd voor het gezin en ook de accu opladen en frisse strategieën bepalen voor ons bedrijf.

Je bent als onderneemster wel op vakantie maar ons bedrijf draait gewoon door. Vaak regel je dan toch nog altijd een aantal zaken.

 

Wij kiezen ervoor om ons bedrijf tijdens de zomer open te houden om onze klanten juist in hun eigen vakantieperiode te willen bedienen. Het loont zich zeker aangezien onze klanten wekelijks gebruik maken van onze dienstverlening en lekker willen sporten in de zomer.

 

Door een goed en stabiel team bij Leef & Beweeg hebben wij de mogelijkheid om als gezin op vakantie te gaan zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Het voordeel om vanuit een dorp te ondernemen is dat je door de kleinschaligheid nauw betrokken bent met je klanten. Het is lekker laagdrempelig om bij ons binnen te stappen. Mond-op-mond-reclame is in een dorp je belangrijkste marketing. En ben je daarnaast onderscheidend dan komen ook mensen vanuit omliggende dorpen of de stad naar je toe. Dat vergt wel wat meer communicatie naar de buitenwereld.

En nu… eerst vakantie!”

Lekker met vakantie… toch!?

bron: advertentie van politieke groepering gob-online 5 juli 2019

 

Klik hier voor haar sportschool Leef & Beweeg.

Klik hier voor de leef & beweeg  folder anno 2021.

Klik hier voor Aukje van Wersch in de Heerlense Tak.

error: